Captura d'un vídeo on es veu la caiguda de Bruce Springsteen pujant a l'escenari
Captura d'un vídeo de TikTok on es veu la caiguda de Bruce Springsteen pujant a l'escenari (@nietbarkie9)

Caiguda aparatosa de Bruce Springsteen en pujar a l'escenari al concert d'Amsterdam

El músic ha ensopegat i ha acabat estirat a terra, però ha pogut acabar el concert

Bruce Springsteen s'ha endut un bon ensurt en pujar a l'escenari a Amsterdam, en un concert aquest dissabte. El músic, de 73 anys, ha ensopegat quan pujava els graons que hi havia fins a la part de l'escenari on s'havia de situar ell. Ha quedat tombat de costat i s'ha acabat estirant panxa enlaire, amb la guitarra al costat.

Enmig del neguit de part del públic, companys seus l'han anat a socórrer. El Boss s'ho pren amb filosofia i acaba incorporant-se amb l'ajuda dels altres músics, que l'han ajudat a posar-se dret com si fos un titella.

El moment va seguit dels aplaudiments i crits dels fans i de l'exclamació del compositor i guitarrista, que agafa el micròfon per dir bona nit als assistents, segons es veu als vídeos que corren a les xarxes socials:


Tot i que la caiguda ha estat aparatosa, l'artista nord-americà i la E Street Band han reprès la interpretació de "Ghosts" i han pogut acabar el concert al Johan Cruyff Arena.

La gira, que va arrencar a Barcelona amb dos concerts a l'Estadi Olímpic, continuarà ara per Escòcia, Suïssa i el Regne Unit, entre d'altres, abans de tornar cap a Amèrica.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut