Boris Johnson participant en una videoconferència a finals de març (Downing Street via Reuters)
Boris Johnson participant en una videoconferència a finals de març (Downing Street via Reuters)
Londres

Boris Johnson surt de l'UCI després de passar-hi tres nits per la Covid-19

El primer ministre britànic ha rebut oxigen, però no ha arribat a necessitar respiració mecànica, segons Downing Street

RedaccióActualitzat

Boris Johnson ha sortit aquest dijous a la tarda de la Unitat de Cures Intensives i es continuarà recuperant de la Covid-19 a l'Hospital St. Thomas, de Londres, però ja a la planta. 

Downing Street ha informat que el cap del govern britànic manté un "ànim extremadament bo" i que els metges el continuaran "monitoritzant de prop". 

Johnson, de 55 anys, ha passat tres nits a la unitat de crítics, on el van traslladar dilluns, l'endemà d'haver ingressat pels símptomes "persistents" del coronavirus.

Al matí, el portaveu del dirigent conservador ha explicat que l'estat de salut de Johnson continuava millorant i ara ha indicat que es troba en la "fase inicial de la recuperació". 

Johnson, que va donar positiu el 27 de març, ha rebut tractament amb oxigen, però no ha arribat a necessitar respiració mecànica, segons Downing Street. Mentre està hospitalitzat, les regnes del govern les porta el ministre d'Exteriors, Dominic Raab. 

Ell mateix ha infomat que el Regne Unit ha sumat 881 morts amb la Covid-19, fins a 7.978, i que s'allargarà el confinament fins més enllà de dilluns que ve, quan acaba el termini de tres setmanes que va decretar d'entrada l'executiu.

 

 

ARXIVAT A:
Boris JohnsonCoronavirus
Anar al contingut