Futbol

Bartomeu admet "irregularitats administratives" en el cas de fitxatges de menors

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, es va referir després del partit davant l'Elx a la ratificació de la sanció al club de dos períodes sense poder fitxar per part de la FIFA. El màxim mandatari blaugrana va reconèixer que el club havia comès "irregularitats administratives" en el fitxatge de jugadors estrangers menors, però va refermar que el Barça no ha contravingut "l'esperit de la norma".

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, es va referir després del partit davant l'Elx a la ratificació de la sanció al club de dos períodes sense poder fitxar per part de la FIFA. El màxim mandatari blaugrana va reconèixer al programa "Hat-trick Barça" que el club havia comès "irregularitats administratives" en el fitxatge de jugadors estrangers menors però va refermar que el Barça no ha contravingut "l'esperit de la norma".

 

"Vam cometre algunes irregularitats administratives, però en cap cas vam anar en contra de l'esperit de la norma", ha dit Bartomeu sobre el tema. "Sabíem que era difícil que es rebaixés la sanció i ja teníem clar que recorreríem al TAS", va dir Bartomeu, que ha assegurat que "ja hem fet una planificació esportiva comptant que la sanció es podia mantenir" i s'ha congratulat pel fet que "hi ha molts jugadors del B, no només Munir, que poden aportar coses al primer equip".

Cal recordar que la FIFA va sancionar el Barça amb la impossibilitat de fer fitxatges de l'1 de setembre del 2014 fins al 31 de desembre del 2015, que la sanció va ser ratificada pel Comitè d'Apel·lació de la FIFA, i que el Barça ha presentat recurs al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) per mirar de rebaixar la sanció.    

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut