Futbol

La FIFA rebutja el recurs del Barça, que no podrà fitxar jugadors durant els dos pròxims períodes

La FIFA no ha estimat el recurs del Barça, que no podrà realitzar cap fitxatge en els dos pròxims períodes d'inscripció de jugadors. Així doncs, l'equip blaugrana té marge per fitxar fins al 31 d'agost i, a partir d'aquell moment, no podrà fer incorporacions fins al gener del 2016. El club blaugrana ja ha anunciat que recorrerà la sanció davant el TAS.

Actualitzat

La FIFA no ha estimat el recurs del Barça, que no podrà realitzar cap fitxatge en els dos pròxims períodes d'inscripció de jugadors. Així doncs, l'equip blaugrana té marge per fitxar fins al 31 d'agost i, a partir d'aquell moment, no podrà fer incorporacions fins al gener del 2016. La sanció de la FIFA, que afecta els jugadors de tot el món, l'ha provocat l'incompliment per part del Barça de la normativa sobre traspassos de jugadors menors de 18 anys.

El Comitè d'Apel·lació de la FIFA, que ahir va escoltar les argumentacions del Barça en el cas, no ha rebaixat el càstig imposat inicialment al club blaugrana, que no podrà contractar jugadors ni en el període d'hivern ni en el d'estiu del 2015. Paradoxalment, gràcies a la suspensió cautelar de la sanció, el Barça ha pogut reforçar-se aquest estiu i té encara temps fins al final del termini actual, que acaba el 31 d'agost, per tancar operacions.

El Barça recorrerà al TAS

Com ja va passar en el cas de la sanció a Luis Suárez, el Barça recorrerà el càstig davant el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS), segons ha comunicat el mateix club blaugrana tan bon punt s'ha fet públic el veredicte del Comitè d'Apel·lació de la FIFA.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut