Ariana Grande durant l'actuació al Palau Sant Jordi
Ariana Grande durant l'actuació al Palau Sant Jordi
Barcelona

Ariana Grande entusiasma els seus seguidors al Palau Sant Jordi

El concert ha estat envoltat per fortes mesures de seguretat després de l'atemptat del Manchester Arena

RedaccióActualitzat

Pocs dies després del concert benèfic per les víctimes del Manchester Arena, la gira "Dangerous Woman", d'Ariana Grande, ha aterrat al Palau Sant Jordi de Barcelona. Unes 12.000 persones han assistit al concert.

Des del seu compte de Twitter, la cantant nord-americana ha agraït la resposta del públic de Barcelona:

Ha estat un concert envoltat de fortes mesures de seguretat, doble control i doble escorcoll, però això no ha impedit que la cantant nord-americana rebés l'escalf de milers de seguidors molt joves amb les seves famílies.

 

 

Ariana Grande no ha deixat entrar càmeres de televisió. Els agents de les forces d'ordre no abaixaven la guàrdia amb el públic a dins, i a alguns familiars els tocava esperar que acabés un concert que havia començat amb uns 50 minuts de retard.

El concert ha tingut el seu moment més emotiu en les dues cançons dedicades a les víctimes de l'atemptat de Manchester, "Thinking about you" i "Somewhere over the rainbow".

Amb Manchester en el record

Després de l'atemptat del 22 de maig Ariana Grande se'n va anar a Florida i va interrompre la gira europea. Havia d'actuar a Londres i ja no ho va fer. Va tornar als escenaris el 4 de juny, a Manchester, amb un concert benèfic i en homenatge a les víctimes i les seves famílies, un concert que es va dir "One Love Manchester", en què va estar acompanyada per altres estrelles com Justin Bieber, Kate Perry, Miley Cyrus, Chris Martin o Liam Gallagher. El concert va recaptar prop de 10 milions d'euros.

Després ha actuat a París, Lió i Lisboa i, ara, a Barcelona. Li queden dos concerts, a Roma i Torí, i després continuarà la gira per Llatinoamèrica, si no és que es reprogramen els que es van suspendre a Europa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut