Barcelona

Aquest dissabte es produïrà un canvi de temps amb un augment de les nuvolades i alguns ruixats

El dia es llevarà amb núvols a la Costa Daurada, però a la resta del Principat hi farà sol. El gruix de la inestabilitat arribarà a partir del migdia, amb núvols que taparan la meitat est i Pirineus i hi haurà ruixats i tempestes a la Catalunya central i Pirineu, sobretota les comarques del Ripollès, Berguedà i Osona.

Actualitzat
El dia es llevarà amb núvols a la Costa Daurada, però a la resta farà sol. El gruix de la inestabilitat arribarà a partir del migdia, amb núvols que taparan la meitat est i Pirineus. Els ruixats i tempestes a la Catalunya central i Pirineu, sobretot, les comarques del Ripollès, Berguedà i Osona. El temps més tranquil i més assolellat el trobarem a Ponent i interior de les Terres de l'Ebre.

Màximes a la baixa

Les mínimes baixaran al Pirineu, Prepirineu i terç oest del país, la fresca o el fred s'imposaran a les comarques del Pirineu. Les màximes també baixaran i es veuran reduïdes a poc més de 30 graus a la meitat sud del territori català. A les poblacions del Pirineu la davallada serà més forta i tot just arribaran als 24 graus.

Tramuntana moderada
El pas de la pertorbació permetrà la reactivació de la tramuntana a l'Empordà. Hi haurà dos moments de forta intensitat, un durant el matí i un altre al vespre. Les ratxes de vent superaran els 60 km/h.



Diumenge amb més sol i més vent
Afortunadament, diumenge millorarà el temps. La pertorbació s'haurà desplaçat cap als Alps i permetrà que torni l'estabilitat, però amb ressaca postpertorbació, és a dir, tramuntana, temperatures fresques i algunes boirines a l'interior.

Si voleu prendre el sol de bon matí caldrà anar a la costa Daurada. Si opteu per la costa Brava, refugieu-vos de la tramuntana o la tovallola sortirà volant. Al llarg del dia el temps anirà millorant i el sol guanyarà terreny a totes les comarques. Les màximes pujaran molt lleugerament.
Si aneu a alta muntanya, compte amb el vent perquè s'esperen ratxes superiors als 60 km/h.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut