El centre LGTBI atacat conservarà els pòsits contra l'homofòbia
El centre LGTBI atacat conservarà els pòsits contra l'homofòbia
Barcelona

418 missatges: El Centre LGTBI atacat conservarà els pòstits contra l'homofòbia

El Centre LGTBI vol digitalitzar i conservar els missatges per agrair les mostres de suport i solidaritat de la ciutadania

RedaccióActualitzat

El 27 de gener, el Centre LGTBI de Barcelona va aparèixer amb els vidres trencats i ple de pintades homofòbiques. La solidaritat dels veïns va respondre a l'atac. La seu es va omplir de pòstits amb missatges de suport. Uns papers que no es perdran. El centre es proposa conservar-los tots i divulgar-ne el contingut.

En total, són 418 missatges que la ciutadania ha deixat en els darrers dies en els vidres del centre.

El Centre LGTBI vol digitalitzar i conservar els missatges. Se n'encarregarà el Centre de Documentació Armand de Fluvià, que ha de completar aquest mes de febrer el seu trasllat al mateix espai que ocupa el Centre LGTBI.

D'aquesta manera, l'entitat vol agrair les mostres de suport i solidaritat que la ciutadania ha expressat espontàniament a les portes de l'equipament, i promoure l'aprofitament divulgatiu i artístic d'aquest material.

El Centre de Documentació Armand de Fluvià ja aplega una àmplia col·lecció documental relacionada amb la diversitat sexual, afectiva i de gènere.

ARXIVAT A:
Homofòbia
Anar al contingut