Els veïns omplen de missatges solidaris el centre LGTBI després de l'atac homòfob
Els veïns omplen de missatges solidaris el centre LGTBI després de l'atac homòfob (ACN)
Barcelona

Els veïns omplen de missatges solidaris el centre LGTBI després de l'atac homòfob

L'exterior de la seu és ara plena de papers de colors amb missatges a favor de les llibertats sexuals

RedaccióActualitzat

"Som un barri gay friendly", "Stop homofòbia", "Aquest lloc és necessari", "Prou", "Tolerància" o "No esteu sols". Missatges en "post-its" a la seu del centre LGTBI atacat a Barcelona. Els veïns del carrer Comte Borrell han sortit al carrer per fer arribar la seva solidaritat i la defensa de la llibertat davant l'odi de l'homofòbia.

Al matí, la seu ha aparegut amb els vidres trencats i plena de pintades. A la tarda, la solidaritat ha tapat l'atac. L'exterior de la seu és ara plena de papers de colors amb missatges a favor de les llibertats sexuals.

 

 

 

Desenes de veïns han respost de forma espontània a l'atac. Al llarg de la tarda, un degoteig constant de ciutadans s'ha sumat a la iniciativa utilitzant els pòstits i retoladors que hi ha a l'entrada de la seu.

 

 

L'accés al centre és vigilat per un agent de seguretat perquè la porta ha quedat malmesa per l'atac.

Aquest dilluns, a les 18.30, la plataforma LGTBI.Cat i l'Ajuntament de Barcelona han convocat un acte de rebuig a l'atac a les portes del centre. El consistori ha anunciat que portarà l'atac a la Fiscalia especialitzada en delictes d'odi i discriminació.

ARXIVAT A:
HomofòbiaLGTBIQ+
Anar al contingut