Un moment de "La traviata" que es representa al Gran Teatre del Liceu de Barcelona
Un moment de "La traviata" que es representa al Gran Teatre del Liceu de Barcelona
Dissabte, a les 22.00, a TV3

El 33 se suma a "Liceu a la fresca" amb la transmissió de "La traviata"

Aquest dissabte, el canal 33 emet l'òpera "La traviata" dins la iniciativa "Liceu a la fresca"

TV3 col·labora amb l'activitat "Liceu a la fresca" amb la transmissió pel 33 de l'òpera "La traviata", en escena al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. La transmissió, aquest dissabte 18 de juliol a les a les 22.00, es podrà seguir també simultàniament a través de pantalles gegants ubicades en espais públics de dotze poblacions catalanes que s'uneixen a aquesta iniciativa. Des de la platja de Sant Sebastià de la Barceloneta, a Barcelona, Carolina Rosich i Jofre Font conduiran la transmissió, explicant l'argument i detalls per entendre millor l'obra i, a la vegada, conversant amb el públic que segueixi l'obra des d'allà.

Per contribuir a aquesta nit del "Liceu a la fresca", el 33 obrirà la seva programació a les 21.30 en directe, des de la platja de Sant Sebastià, on Carolina Rosich i Jofre Font donaran pas al capítol del programa "Òpera en texans" dedicat a "La traviata".

En aquest capítol, "Òpera en texans" compara l'òpera "La traviata", de Giuseppe Verdi, amb la pel·lícula "Pretty Woman", ja que es basen en la mateixa història. Aquesta edició està gravada íntegrament a Sant Sadurní d'Anoia amb la comarca del Penedès en plena verema. Alfredo i Violeta roben el cor de l'audiència com ho fan Richard Gere i Julia Roberts. I finalment, hi ha el brindis més famós, actualitzat pels Jolly Jumper.

Tot seguit, a les 22.00, es tornarà a connectar amb la platja de Sant Sebastià de Barcelona, en un espai habilitat per a 2.000 espectadors, i s'emetrà la representació de "La traviata" que haurà tingut lloc uns moments abans al Gran Teatre del Liceu. Al final de la transmissió de l'òpera, els cantants protagonistes seran presents a l'espai de projecció de la platja de Sant Sebastià, per saludar el públic que haurà seguit des d'allà la transmissió, i conversaran amb Carolina Rosich i Jofre Font.

Anar al contingut