EL DETECTIU CONAN

El 3XL.cat estrena nous capítols de "El detectiu Conan"

El 3XL.cat estrena nous capítols d'"El detectiu Conan", una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan.

"El detectiu Conan" és una sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un "nen" detectiu: en Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que es pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, Shinichi adoptarà un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle: Conan.

El petit detectiu farà veure que té els pares malalts i la Ran, la "nòvia" d'en Shinishi, l'acollirà a casa seva (sense saber que en Conan en realitat n'està enamorat). Amb ells viu el pare de la Ran, el desastrós detectiu Kogoro Mouri. En Conan farà un nou grup d'amics, infants "com ell", amb qui crearà la Lliga de Detectius Juvenils.

D'aquesta manera en Conan resol una gran quantitat de delictes, amb els seus dots d'observació, amb astúcia i uns quants trucs creats pel professor Agasa, el seu veí i l'única persona que coneix l'autèntica identitat d'en Conan. Però, com que en Conan és un nen i no pot treballar, qui s'endú tots els mèrits de la tasca detectivesca d'en Conan és el pare de la Ran.

La sèrie, que s'emetrà, a les 13.50, de dilluns a divendres, pel K3 analògic i digital terrestre, està basada en un manga amb el mateix nom de l'autor Aoyama Gosho. A cada episodi hi ha un misteri per resoldre i, per poder trobar els culpables dels sovint sanguinaris delictes, s'ha de fer anar força el cervell, perquè són casos dignes del més agut Sherlok Holmes! La sèrie té 456 capítols de mitja hora cadascun.
Anar al contingut