CADA DIA, A LES 22.00

Torna "La guerra al dia", amb la mirada més personal de Toni Arbonès i José Antonio Muñoz, enviats especials de Catalunya Ràdio a Ucraïna

Des d'ahir i cada dia a les 22.00, els enviats especials de Catalunya Ràdio al conflicte d'Ucraïna, Toni Arbonès i José Antonio Muñoz, oferiran la seva mirada més personal al podcast "La guerra al dia". Una crònica més reposada i en primera persona que complementa la cobertura als espais informatius de l'emissora i a Catalunya Informació. Agafa el relleu de l'espai que ja va realitzar Albert Mercadé, des del terreny, del 25 d'abril al 10 de maig.

"La guerra al dia" es va estrenar el 25 d'abril amb el primer capítol, "Trens de vida, trens de mort", on Albert Mercadé aprofundia en les 16 hores de tren que uneixen Varsòvia amb Kíiv, la capital ucraïnesa. El 10 de maig es va tancar la primera etapa del podcast amb l'episodi "Acostumar-se a la guerra", on es narrava la nova i crua realitat de la Sònia, la Maia, el Serguei o l'Aleksandr, a qui, com a tots els ucraïnesos, el 24 de febrer del 2022 els va canviar la vida per sempre. Ahir es va reprendre l'espai amb "La normalització de la guerra", que explica que els intents de fer una vida normal no consisteixen a ignorar el que està passant, sinó que són una manera de sobreviure. 

Cada dia, a les 22.00, estarà disponible un nou capítol de "La guerra al dia", amb un seguiment de la invasió russa a Ucraïna més reposat i una mirada més personal, del periodista del secció d'Internacional de Catalunya Ràdio Toni Arbonès, realitzador d'"Els viatgers de la Gran Anaconda", i José Antonio Muñoz. Una manera didàctica d'entendre les claus que marquen el dia a dia a la zona de conflicte explicada en primera persona i sense filtres. 

 

Anar al contingut