Nacho Tarrés
Nacho Tarrés

Els efectes de la música en l'estat d'ànim, a "L'ofici de viure"

Demà, 13 de desembre, a les 00.05, TV3 emet "Música i estats d'ànim", a "L'ofici de viure", sobre els efectes de determinades melodies en el nostre cervell.

"L'ofici de viure" és l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio que busca formes alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.

Com es pot assolir un estat d'ànim determi­nat a través de la música? Com interactua la música amb el cervell?

El programa entrevista Jordi A. Jauset, enginyer, músic i especialista en música i cer­vell, que corre maratons escoltant música i explica quins efectes tenen determinades melodies sobre el nostre estat d'ànim.

D'altra banda, Natxo Tarrés, músic del grup Gossos i musicoterapeuta, explica la seva experiència espiritual i d'autoconeixement a través de la música. Segons Tarrés, un dels mals de la nostra societat és la creixent desconnexió amb l'entorn i de nosaltres, i la música pot ajudar a recuperar-ne la connexió.

L'audició dels cants harmònics del grup MuOm, una coral que no fa servir ni paraules ni textos en les seves composicions, tanca el programa.

"L'ofici de viure", l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio, busca formes alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.

 

tv3.cat/ofici

facebook.com/loficideviure

twitter.com/loficideviure

Anar al contingut