'El matí de Catalunya Ràdio' s'emet demà en directe des de la Jonquera

El programa que dirigeix i presenta Manel Fuentes analitzarà el desenvolupament econòmic i turístic de la zona, un any després del gran incendi de l'Empordà.

El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, s'emetrà aquest dijous, 16 de maig, en directe des de la Jonquera, on el programa analitzarà el desenvolupament econòmic i turístic de la zona, un any després del gran incendi que va cremar l'Empordà. Catalunya Ràdio convida els oients a participar en aquesta edició especial del programa, a partir de les nou del matí, al centre comercial Gran Jonquera, que s'inaugurarà demà mateix.
 
Després de repassar l'actualitat del dia, Manel Fuentes entrevistarà a un quart de nou Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera. L'espai per a la tertúlia donarà pas al debat sobre la cimera anticrisi amb Eusebi Cima, president de Fepime; Josep González, president de PIMEC; Josep Maria Álvarez, secretari general de la UGT, i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO. També parlaran dels efectes de la crisi i de noves iniciatives per a l'economia i el turisme a Girona i l'Empordà, Antonio Escudero, portaveu del Grup Escudero i president de la Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona; Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i el viticultor Bonfill Arché Pagès, representant de la Denominació d'Origen Empordà i promotor de l'enoturisme.
 
El matí de Catalunya Ràdio descobrirà tot seguit què s'exposa al Museu Memorial de l'Exili, situat al pas fronterer per on fugien els desplaçats per la Guerra Civil, i en parlarà amb l'historiador Jordi Font, director del Museu Memorial de l'Exili, i amb testimonis directes d'aquell episodi esborronador, l'exiliada Lluïsa Miralles i Serge Barba, nascut a la Maternitat d'Elna.
 
Un any després de l'incendi que va cremar l'Empordà, el programa analitzarà a partir de les onze com s'està recuperant el territori, amb el naturalista de la Jonquera Joan Budó, responsable del Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera. Tot seguit, els músics Miquel Abras i Cesk Freixas hi posaran la banda sonora interpretant la cançó L'Empordà se'ns crema, que forma part de l'espectacle que presenten conjuntament.
 
El matí de Catalunya Ràdio s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a les dotze del migdia.
 
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
Anar al contingut