Dimarts, a les 22.00, al 33

El 33 estrena "Ballar", un espai que ens convida a celebrar la vida amb la dansa

Twerk, hip-hop, clàssic, claqué, flamenc, contemporani, ballet. Aquesta nit, el 33 salta a la pista amb "Ballar", un programa que ens convida a dansar per celebrar la vida. I per animar tothom a fer-ho, tindrem l'ajuda del coreògraf i ballarí Pere Faura.

Aquesta nit, a les 22.00, el 33 es vesteix d'estrena amb "Ballar", un programa que ens parlarà de la vida a través de la dansa. Ens mourem al ritme de molts estils, des dels més moderns als més clàssics, amb l'ajuda d'un mestre, el coreògraf i ballarí Pere Faura.

A "Ballar" gaudirem de la dansa de veritables experts. A  Faura l'acompanyaran els ballarins i coreògrafs més consolidats de la dansa contemporània a Catalunya, que explicaran què els fa sentir i com han viscut la dansa a les seves vides.

Però per demostrar que tothom pot ballar, a cada capítol el coreògraf Pere Faura es posa un repte: fer ballar una coreografia a un col·lectiu que no ho acostuma a fer.

 

Els primers a la pista: els interns del Centre Penitenciari Lledoners

"Ballar ens fa sentir lliures malgrat les limitacions". A la primera edició de "Ballar", els interns del Centre Penitenciari Lledoners experimenten  aquesta sensació ballant una coreografia davant dels seus companys.

A partir d'aquesta experiència, la companyia Increpación Danza i el ballarí i coreògraf Toni Mira reflexionen sobre la idea de llibertat en les seves creacions, mentre Lledoners oblida, per un instant, que està subjecte a horaris i barrots.

I és que "ballar ens fa sentir lliures, ens transporta i ens fa millors". Es balla per celebrar, per passar-ho bé, per compartir i, fins i tot, per reivindicar. Es balla amb els amics, amb la parella, amb la mare. També sol, agafat de la mà o en rotllana. No hi ha una manera de ballar, n'hi ha tantes com persones.

"Ballar" és la primera coproducció d'un programa cultural entre TV3 i l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la col·laboració de Goroka.

tv3.cat/ballar

facebook.com/ballartv3

twitter.com/ballartv3

instagram.com/ballartv3/

Anar al contingut