Pere Faura, ballarí i coreògraf
Pere Faura

Pere Faura es gradua a l'School for New Dance Development d'Amsterdam el 2006, amb una peça que guanya l'ITS Festival Award, i és seleccionada per a la gira DansClick al voltant dels Països Baixos. Aquell mateix any entra com a coreògraf resident al Teatre Frascati d'Amsterdam, i el 2009 rep el prestigiós Charlotte Kohler Price. El 2011 es gradua a l'Amsterdam Master of Choreography i torna a Barcelona, on continua produint nous espectacles amb la col·laboració de diversos centres de creació de la ciutat. 

El seu treball es caracteritza per l'apropiació d'elements de la cultura pop, en una coreografia multidisciplinària entre tots els elements que conformen l'engranatge teatral.

A part del seu treball com a creador, des del seu retorn a Barcelona, també ha participat en processos de programació i disseny de contextos d'exhibició artística a través de la plataforma CRIM (Creadors Independents en Moviment), dins del col·lectiu ARTAS (ARTistes ASsociats a La Poderosa) i com a membre fundador de GRUA (Grup de Recerca d'Universos Artístics), on encara hi desenvolupa projectes com "Caravana de tràilers" en col·laboració amb Claudia Solwat i Anna Rubriola.

Anar al contingut