Gerard López.
Gerard López.
DIJOUS, 3 DE GENER, A PARTIR DE LES 06.00

Arruïnar-se després de guanyar la loteria, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dijous, 3 de gener, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Gerard López, farà tertúlia amb Laia Bonet, professora de Dret Administratiu de la UPF; Javier Perez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla; Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés, i Fernando Sánchez Costa, exdiputat del PPC.

A partir de les 10.00, el programa tractarà el tema "Arruïnar-se després de guanyar la loteria" amb Elisabet Ruiz Dotras, professora d'Economia i Empresa de la UOC, i Sandra Farrera, psicòloga clínica i pericial.

A partir de les 10.30, Gerard López parlarà amb el lingüista i escriptor David Valls del llibre "Les llengües de l'Anaconda" (Viena Edicions, 2018), un recull de les col·laboracions de Valls al programa de Catalunya Ràdio "Els viatgers de la Gran Anaconda" en què s'expliquen qüestions lingüístiques sorprenents com la resurrecció de la llengua wampanoag cent-cinquanta anys després de ser considerada una llengua morta, les cultures que han hagut d'inventar una llengua especial per parlar davant de la sogra o les que tenen un gènere específic per a les plantes comestibles.

A partir de les 11.00, "El galliner", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina, Gemma Ruiz i Núria Marín. La secció inclourà l'entrevista a l'actor Pau Roca, protagonista de "Les coses excepcionals", una comèdia procedent de l'off-Broadway produïda per Sixto Paz i El Terrat i que es representa al Club Capitol de Barcelona fins al diumenge 13 de gener.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut