La suposada mare biològica de l'"Àngel Ros", a casa seva. (Foto: EFE)
La suposada mare biològica de l'"Àngel Ros" té com a mínim 8 fills. (Foto: EFE)
Atenes

Troben a Bulgària els suposats pares de la nena apareguda en un campament gitano a Grècia

La policia interroga una parella búlgara que, suposadament, serien els pares de la nena trobada fa una setmana en un campament de gitanos de Grècia. La dona ha assegurat a una agència de notícies que fa anys va deixar una filla a Grècia perquè "no la podia alimentar" i ha negat que la venguessin per 250 euros, com han afirmat alguns veïns.

RedaccióActualitzat

La policia búlgara ha localitzat els suposats pares biològics de la nena que va ser trobada fa una setmana en un campament de gitanos a la localitat grega de Fàrsala, al centre del país. Així n'ha informat la cadena de televisió privada grega Skai.

Segons aquestes informacions, no confirmades oficialment, la parella està sent interrogada per la policia local i serà sotmesa a proves d'ADN per confirmar si són o no els progenitors de la criatura, anomenada Maria.

La dona ha assegurat a l'agència de notícies búlgara Vsekiden que fa anys va deixar una filla a Grècia, però ha negat que la venguessin per 250 euros, com han afirmat alguns veïns. "Vam regalar la nena. No he agafat dines, la vaig deixar perquè no la podia alimentar. No sé si és la meva, sembla la meva, però com ho puc saber?", ha afirmat.

Un fill de la família manté al mateixa versió que la seva mare. Segons la televisió estatal de Bulgària, BNT, Atanas i Sashka Rusevi, residents en un gueto gitano de Nikolaevo, al centre de Bulgària, tenen entre 8 i 10 fills, alguns dels quals s'assemblen molt a la nena trobada a Grècia.

La nena, de 4 anys, coneguda com l'"àngel ros" pel color dels seus cabells, va ser localitzada durant un escorcoll policial al campament per a buscar-hi drogues i armes.

Aleshores, el matrimoni gitano que tenia la nena van afirmar que la mare biològica els l'havia entregat.

Anar al contingut