Xavi, durant un acte promocional.
Barça

Xavi: "El que no s'associa bé amb Messi és que no serveix per al futbol"

El capità del Barça insisteix que Messi és el millor futbolista del món i confessa que la seva idea és penjar les botes al club blaugrana després d'estar a un pas de marxar a l'estiu

Actualitzat

Xavi Hernández ha repassat l'actualitat blaugrana en un acte publicitari acompanyat pel portuguès Luis Figo. El primer capità del Barça s'ha tornat a desfer en elogis cap a Leo Messi i ha reconegut que la seva intenció és retirar-se al club de tota la seva vida futbolística.

"Jo sóc un assistent i necessito socis al camp. Ara Rakitic, Busquets, Rafinha, Iniesta, Mascherano, etc. Messi evidentment. El que no s'associa bé amb Messi és que no serveix per al futbol", ha explicat.

Preguntat sobre el seu futur, el migcampista de Terrassa ha estat contundent després d'haver estat amb peu i mig fora del Barça el passat estiu. "La meva idea és penjar les botes al Barcelona. Després no sé què em depararà el futur. Mira, aquest any semblava que ja estava fora i ho havia decidit però al final Luis Enrique i Zubizarreta em van convèncer per seguir", ha confessat.

Anar al contingut