Sara Ezquerro, a l'esquerra de la imatge, celebrant la "undécima" a La Cibeles
Futbol

Una portera de l'Atlètic de Madrid B, enxampada celebrant la "undécima" a La Cibeles

Sara Ezquerro podria tenir els dies comptats al club "colchonero" després de fer-se una fotografia celebrant el títol amb una amiga i excompanya d'equip

Actualitzat

La portera de l'equip femení de l'Atlètic de Madrid B, Sara Ezquerro, podria tenir els dies comptats al club "colchonero" després de ser enxampada a La Cibeles celebrant la victòria del Reial Madrid a la Lliga de Campions. Ezquerro va anar amb una amiga seva i excompanya al club, María Calvo, i totes dues es van fer una fotografia somrients amb la samarreta i la bufanda del Madrid per celebrar la "undécima".

La instantània es va fer viral ràpidament a les xarxes socials, una imatge que no ha agradat gens ni mica a molts aficionats de l'Atlètic ni tampoc als dirigents del club madrileny. Fins i tot, ja s'ha iniciat una campanya per fer-la fora de l'entitat i la futbolista s'ha vist obligada a bloquejar el seu perfil després de l'allau d'insults que ha rebut per aquests fets.

No seria la primera vegada que un jugador del planter de l'Atlètic li passa factura la seva indiscreció. Fa uns anys va ser expulsat un cadet per mofar-se del Atlètic després de perdre en un derbi. El 2008, el mateix club va decidir prescindir dels serveis d'un dels fisios del primer equip, Sebastián Truyols, per demanar la samarreta a Iker Casillas al descans d'un partit.

Anar al contingut