FUTBOL

Stuani somia una escena a Montilivi que fa posar la pell de gallina als gironins

Cristhian Stuani no perd de vista l'objectiu de la Champions, i així ho ha fet saber en la presentació de la dinovena edició dels Relats solidaris, de la qual ell n'és padrí

Redacció Esport3Actualitzat

Ha estat en la presentació dels Relats solidaris, aquest any destinats a la fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que el capità del Girona, Cristhian Stuani, ha somiat despert:

"Quan vam començar la temporada no imaginava aquesta situació perquè era inèdita, però ara somio i imagino el moment d'escoltar l'himne de la Champions a Montilivi. Aquesta possibilitat et genera motivació per aconseguir-ho. Estem fent una temporada històrica, però ara cal culminar-la".

Quan falten set jornades per al final de Lliga, els de Míchel mantenen vuit punts de marge sobre l'Athletic Club, cinquè classificat, i això els acosta una mica més al que ja s'ha convertit en el gran objectiu de la temporada. Per Stuani "tot passa per guanyar els partits de casa i per intentar guanyar també a domicili".

El Girona rebrà el Barça el primer cap de setmana de maig, un partit que Stuani considera clau:

"Estem parlant d'un partit que serà molt important per als dos equips, especialment perquè nosaltres podríem segellar la classificació per a la Champions. És un derbi i reuneix els ingredients per convertir-lo en un gran partit. Que guanyi el millor, però nosaltres ho donarem tot per sumar els tres punts".

El davanter uruguaià somia en l'himne a Montillivi i beneeix les paraules de Míchel en el sentit que ell lluirà el braçalet de capità en el primer partit d'Europa a casa:

"Si ho ha dit és perquè ho sent i perquè li he demostrat que en els bons i mals moments sempre hi soc per ajudar-lo a ell i l'equip; al final serà un premi a l'esforç que hi he dedicat tots aquests anys, i per mi és un orgull que l'entrenador em valori d'aquesta manera".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut