Jasikevicius en un dels seus últims partits amb el Barça (Europa Press)
BÀSQUET

Oficial: Sarunas Jasikevicius, nou entrenador del Fenerbahçe

El lituà substitueix Dimitris Itoudis, en el que serà el seu primer repte després de no ser renovat al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Sarunas Jasikevicius ja és oficialment el nou entrenador del Fenerbahçe. El lituà arriba a l'equip turc, ara mateix en una decebedora dotzena posició a l'Eurolliga, en substitució de Dimitrius Itoudis, acomiadat dimecres.

L'entrenador lituà dirigirà el primer partit amb el Fenerbahçe, aquest divendres a casa en competició europea. El seu retrobament amb el Barça haurà de ser a la segona volta a Istanbul, perquè el partit al Palau es va disputar la setmana passada amb victòria blaugrana (89-81).

La missió del lituà a l'Eurolliga serà col·locar l'equip a places de play-off pel títol.

Jasikevicius, a qui el Barça no va renovar l'estiu passat després d'un cop de timó inesperat, firma per l'equip turc fins al 2026. Segons algunes informacions, per una xifra notablement superior a la que cobrava al Palau.

El lituà es retrobarà amb diversos jugadors amb passat blaugrana recent, com Calathes, Sanli o Nigel Hayes. A banda, comptarà amb peces de la talla de Papagiannis, Dorsey o Wilbekin. Saras, a punt de viure la passió turca com a entrenador. Com a jugador, ho va fer breument del gener al setembre del 2011.

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut