Espanyol

L'Espanyol obre el teló de la Lliga amb un complicat debut contra el Valladolid

L'Espanyol obre aquest dissabte el teló de la Lliga. L'equip blanc-i-blau s'estrena contra el Valladolid a Montjuïc (20 h) un dia després de la marxa de Riera i Zabaleta a la Premier League. Tintín Márquez, que ha perdut dos puntals del seu equip, només vol pensar en el partit contra l'equip castellà, que ve de fer una gran pretemporada i que ja va aigualir el debut dels periquitos la temporada passada guanyant a l'Estadi Lluís Companys per 0-1. D'altra banda, Pareja i Nené es podrien convertir en nous jugadors blanc-i-blaus en les pròximes hores.

Actualitzat
L'Espanyol haurà d'oblidar la marxa de Riera i Zabaleta per concentrar-se a debutar a la Lliga amb triomf, la qual cosa no passa des de fa set temporades. Tintín Márquez vol començar sumant tres punts perquè l'equip agafi moral davant una temporada que es presenta tan il·lusionant com complicada. El tècnic blanc-i-blau es mantindrà fidel a la seva aposta de joc ofensiu i sortirà amb el seu trident format per De la Peña, Tamudo i Luis García, i amb Román Martínez al mig del camp. Torrejón i David García seran baixa per lesió.

Per la seva banda, el Valladolid arriba al Lluís Companys amb moltes ganes després de fer una pretemporada molt bona (sis triomfs i quatre empats). A més, vol repetir el triomf aconseguit la temporada passada a Montjuïc, quan va imposar-se per 0-1 amb gol de l'ara davanter del Vila-real Llorente. Mendilibar no podrà comptar amb els lesionats Bea, Cannobio i Escudero.

Principi d'acord per Nené

L'Espanyol i Nené han arribat a un principi d'acord perquè el jugador brasiler arribi cedit per una temporada amb opció de compra. El migcampista esquerre, de 27 anys i que té passaport comunitari, arriba per suplir la baixa de Riera. Nené, que té previst desplaçar-se entre dilluns i dimarts a Barcelona per passar el reconeixement mèdic, va passar pel Palmeiras i el Santos abans d'arribar a la Lliga espanyola, on va començar al Mallorca i després va jugar a l'Alabès dues temporades i dues més al Celta. Aquesta temporada havia estat traspassat al Mònaco.

Pareja, a punt

En les pròximes hores l'Espanyol pot tancar la incorporació de Martín Pareja. El defensa argentí, de 24 anys, juga actualment a l'Anderlecht i es va penjar l'or amb la selecció "albiceleste" als Jocs Olímpics de Pequín. També s'ha de remarcar que l'Espanyol no descarta incorporar un lateral dret a la plantilla.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut