RCD Espanyol

L'Espanyol cedeix als encants de la Premier i veu com Zabaleta i Riera marxen al City i al Liverpool

Quan falta només falta un dia per a l'inici de la Lliga, l'Espanyol veu com dos dels referents de la seva plantilla el deixen plantat. Pablo Zabaleta i Albert Riera han acceptat les ofertes del Manchester City i el Liverpool, respectivament, i jugaran a la Premier League aquesta temporada. Si la marxa del mallorquí ja era un secret sabut de tothom, el cas més sorprenent és el de l'argentí. Tot i tenir una proposta de millora de contracte, el lateral vol marxar cap a Anglaterra i el City pagarà a l'Espanyol la clàusula de rescissió perquè així sigui.

A Paco Herrera se li gira feina. Molta feina. Moltíssima. Només falta un dia perquè l'Espanyol debuti contra el Valladolid en el campionat de Lliga i Tintín Márquez tindrà dificultats per confeccionar l'onze que ell hauria desitjat, ja que dos dels seus homes més importants, Pablo Zabaleta i Albert Riera, es convertiran en les pròximes hores en exjugadors blanc-i-blaus.

Com ja s'esperava, l'Espanyol ha acabat acceptant l'oferta del Liverpool pel jugador mallorquí i deixarà que el migcampista marxi cap al club d'Anfield. Els "reds" pagaran 10 milions d'euros, més dos de variables, i Riera podrà treballar, finalment, a les ordres de Rafa Benítez. Està previst que aquest mateix divendres Riera passi la revisió mèdica a Liverpool.

El cas de Zabaleta, vigent campió olímpic, és ben diferent. Després de veure com l'argentí era pretès per diferents clubs, l'Espanyol va oferir-li una millora de contracte que el lateral ha rebutjat. El Manchester City li ofereix un sou i un contracte inassolibles per als catalans i és per això que el segon equip de Manchester pagarà la clàusula de rescissió de Zabaleta (vuit milions d'euros) per endur-se'l.

Aquests dos traspassos deixen coixa una plantilla per a la qual el mateix Márquez demanava reforços. És per això, i per la insistència del nou entrenador blanc-i-blau, que Paco Herrera haurà de treballar al límit per suplir aquestes baixes abans no s'acabi el termini de fitxatges de la Lliga, la mitjanit de dilluns.

Márquez no vol excuses

Tot i aquest contratemps, Tintín Márquez no vol que aquestes baixes despistin l'equip de cara al partit contra el Valladolid i no admet que les absències de Zabaleta i Riera serveixin d'excuses. Per l'entrenador debutant, la prioritat són "els interessos de l'equip" i "el partit de dissabte". D'aquestes baixes, ha dit Márquez, ja se'n parlarà la setmana que ve. El tècnic confia en la feina dels seus homes i s'ha mostrat esperançat sobre les possibilitats del seu equip.

Els convocats per al partit de diumenge són: Kameni i Cristian Álvarez, Chica, Sergio Sánchez, Jarque, Lacruz, Beranger, Moisés, Òscar Sielva, Àngel, Román Martínez, De la Peña, Valdo, Rufete, Luis García, Jonathan, Coro i Tamudo. Callejón i Lola n'han quedat fora.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut