Nasser Al-Khelaifi, president de Qatar Sports Investments, empresa propietària del PSG
Nasser al-Khelaifi és el president de Qatar Sports Investments
Futbol

L'empresa de Nasser al-Khelaïfi, interessada a comprar el Màlaga

Segons la Cadena Cope, les negociacions ja haurien començat

Actualitzat

L'empresa de Nasser Al-Khelaïfi, Qatar Sports Investments, vol ampliar la seva cartera de clubs, i s'ha fixat en el Màlaga per aterrar al futbol espanyol. Segons ha informat la Cadena Cope, l'empresa qatarià estaria negociant ja amb la propietat de l'equip andalús.

L'operació es preveu complicada, ja que el Màlaga està immers en un greu problema legal, amb el seu actual propietari, Al Thani, obligat a pagar nou milions d'euros en un jutjat per recuperar la majoria accionarial, condició imprescindible per poder vendre el club. 

Si l'operació arribés a bon port, el Màlaga es convertiria en el tercer equip europeu propietat de QSI, després del PSG i de l'Sporting de Braga, del qual posseeixen el 22% de les accions. L'empresa d'Al-Khelaïfi ha invertit també en altres esports com el pàdel, on va crear el Premier Padel, un circuit alternatiu al World Padel Tour. 

Des de Qatar també haurien llançat una oferta pel Manchester United, però la compra podria suposar un problema amb la UEFA, que prohibeix que un mateix propietari tingui dos equips en una mateixa competició. 

Amb la compra del United al congelador, QSI apunta ara al Màlaga. Malgrat la situació ecònomica i esportiva del club --en zona de descens a Primera RFEF--, l'empresa qatarià el veu com una bona oportunitat per expandir els seus tentacles en el futbol europeu. 

Anar al contingut