Mundial

L'Argentina de Messi es juga contra Croàcia el seu futur al Mundial de Rússia

Una derrota contra els croats combinada amb una victòria d'Islàndia contra Nigèria deixaria els argentins pràcticament fora del Mundial

Francesc LatorreActualitzat

L'Argentina de Leo Messi se la jugarà aquest dijous. Una derrota contra Croàcia podria deixar la selecció argentina gairebé fora del Mundial a les primeres de canvi. La pressió és màxima.

Leo Messi és la gran esperança d'un país i d'un equip que aquest dijous, tot just en la segona jornada de la fase de grups, juga la primera gran final. Una derrota contra la Croàcia de Rakitic deixaria l'"albiceleste" contra les cordes, i més si Islàndia guanya Nigèria. Però de la mateixa manera que Messi és la gran esperança, serà també el gran assenyalat si les coses no van bé.

Al crac blaugrana ja li van caure moltes crítiques per fallar un penal en el primer partit. Màxima pressió per al jugador del Barça. Avui, el seu nom ha centrat la roda de premsa prèvia de Jorge Sampaoli, que l'ha descarregat de tota la pressió.

"Crec que si Leo es vol fer responsable d'alguna cosa que no li correspon és un error. És un Mundial de 40 milions de persones. El penal el vam fallar tots. Estem convençuts que venim aquí per alguna cosa, tractem que el torneig no passi desapercebut."

L'Argentina no està preparada per viure un fracàs. L'afició que ara passeja els seus càntics pels racons turístics de Nijni Nóvgorod no perdonaria quedar fora a les primeres de canvi.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut