Espanyol

La renovació de Pochettino, molt celebrada al vestidor blanc-i-blau

Tal com ja va avançar el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, a TV3, l'Espanyol ha confirmat avui que ha executat l'opció que mantenia per ampliar el contracte de Mauricio Pochettino fins al 30 de juny del 2012. Una pròrroga que preveia el contracte signat per l'entrenador argentí l'estiu del 2009. Pochettino, que va assumir el càrrec al tram final de la temporada 2008-2009, va signar un contracte de dues temporades (2009-2010 i 2010-2011) amb opció a ampliar-lo una més, fins al 30 de juny del 2012, i així s'ha fet. La renovació ha estat molt celebrada al vestidor blanc-i-blau. Així ho ha transmès el davanter Osvaldo, que també ha parlat de la gran competència que arriba del planter.

Actualitzat
Diumenge, contra l'Osasuna, Dani Osvaldo va estar quinze minuts sobre el terreny de joc, va tenir tres accions clares de gol i, sobretot, la sensació que ja està al cent per cent després de la lesió. El davanter, a més, avui ha sabut que la renovació per un any de l'entrenador Mauricio Pochettino ja és oficial. Més raons per al davanter per estar satisfet.

El fet que Osvaldo comencés el partit a la banqueta va propiciar el debut i el gol d'Álvaro Vázquez davant de l'afició de Cornellà-el Prat. A l'italoargentí li va tocar substituir la jove perla del planter.

Un altre davanter, Sergio García, ho té difícil per reaparèixer contra la Reial Societat. Se n'haurà de veure l'evolució durant el que queda de setmana.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut