El trident, celebrant un gol al Sánchez Pizjuán en la victòria contra el Sevilla (EFE)
Futbol

La Lliga denuncia càntics contra el Barça per part d'aficionats del Sevilla

Tot i notificar la seva voluntat de perseguir els fets, l'organisme considera que el Sevilla va adoptar mesures que atenuarien una possible sanció

Marc BéjarActualitzat

La victòria del Barça contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán el passat cap de setmana segueix portant cua. La Lliga ha denunciat al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol i a la Comissió Antiviolència càntics ofensius que els aficionats sevillistes van dedicar contra el Barça i Luis Suárez.

Els fets, que daten del passat 6 de novembre, es van produir concretament a la zona del gol nord de l'estadi andalús, on s'hi col·loca habitualment el grup conegut com els "biris". L'organisme presidit per Javier Tebas alerta d'aquesta mala conducta durant els minuts 2 i 23 de partit, quan uns 2.000 seguidors locals van entonar diversos insults als blaugranes.

Tot i denunciar aquests fets, l'LFP ha destacat les mesures preses pel club hispalenc prevenint possibles incidents tant en dies previs com durant el mateix dia de partit. El Sevilla va engegar una campanya que, segons la mateixa Lliga, podria servir com a atenuant en cas d'una possible sanció al club per la conducta dels seus aficionats.

 
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut