Representants dels dos finalistes i de la FCF, en la presentació a la Nova Creu Alta (@FCF_CAT)
Futbol

La final de la Copa Catalunya entre el Sabadell i el Barça B es presenta amb les 12.000 entrades exhaurides

Aquest duel inèdit entre el Sabadell i el Barça B es disputarà el pròxim 30 de març a les 9 del vespre a la Nova Creu Alta i l'oferirà Esport3 en directe

Actualitzat

Aquest dimecres s'ha presentat la 27a final de la Copa Catalunya, que disputaran el Sabadell i el Barça B dimecres vinent, 30 de març, a les 9 del vespre, a la Nova Creu Alta, un partit que Esport3 oferirà en directe. Per a aquesta final inèdita, les 12.000 localitats ja estan exhaurides i, per tant, l'estadi vallesà presentarà un ple de gom a gom.

Serà el primer cop que el filial blaugrana disputi una final d'aquest torneig, un títol que el primer equip del Barça ha guanyat fins a vuit vegades. L'última, el 2014, quan van superar en els penals l'Espanyol a Montilivi. En el palmarès de la competició, el segueix l'Espanyol (6 títols), l'Europa (3), i el Terrassa, el Manresa, el Lloret i el Nàstic (2). La temporada passada, el torneig se'l va endur l'Europa, que va derrotar el Girona per 2-1. 

"És la competició més important del futbol català i la que té més història", ha remarcat el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies. El dirigent ha recordat que enguany hi ha hagut "100% de participació dels clubs", i que la Federació està apostant per campanyes d'antiviolència de cara a conscienciar la societat de les bones pràctiques dins i fora del camp. 

Anar al contingut