Kilian Jornet en una imatge d'arxiu
Curses de muntanya

Kilian Jornet disputarà la Marató del Mont Blanc el 25 de juny

L'atleta català tornarà a competir en la prova de marató després de pujar dues vegades consecutives a l'Everest

Actualitzat

Kilian Jornet, que recentment va ascendir l'Everest dues vegades en una setmana, ha revelat que tornarà a competir el diumenge 25 de juny en la Marató del Mont Blanc, en la prova de 42 quilòmetres. La marató, de 2.760 metres d'altitud, comença a la localitat de Chamonix i discorre per Argentiere (10 quilòmetres) per arribar a la part més alta de la carrera, les Aiguillettes des Posettes (23.3 km), a 2.201 metres.  

"Tinc ganes de tornar a posar-me un dorsal. Després de l'Everest vull tornar a veure com se sent el meu cos en una cursa de muntanya. Si tot va bé pot ser un any molt bonic a nivell de competició amb carreres molt emblemàtiques i que tinc ganes de córrer", ha dit Jornet en un comunicat. 

La Marató del Mont Blanc suposa el primer repte de la temporada de curses de muntanya per a Kilian Jornet, que aquest any també vol córrer clàssiques com la Hardrock, la Sierre Zinal, l'UTMB, la Glen Coe o l'Ultra Pirineu.

Kilian Jornet també atacarà un altre projecte personal després de l'experiència a l'Himàlaia. Li agradaria poder entrar a formar part del Bob Graham Round Club i per això hauria de completar una volta a través de 42 turons a la regió del Lake District, al Regne Unit, recorrent un total de 119 quilòmetres i 8.700 metres de desnivell positiu. El rècord actual del Bob Graham Round Club el té Billy Bland amb un temps de 13 hores i 53 minuts.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut