Barça

José Luis González González, l'àrbitre designat pel Reial Societat-Barça de Copa, no agrada a cap dels dos clubs

LaLiga ha decidit que González González sigui l'àrbitre de l'anada de quarts de final de Copa de Rei entre Reial Societat i Barça, dos equips que no van quedar gaire contents dels seus arbitratges

Actualitzat

José Luis González González és l'àrbitre designat per LaLiga per dirigir el partit de d'anada de quarts de final de la Copa del Rei entre la Reial Societat i el FC Barcelona, aquest dijous. Una decisió que es pot qualificar d'unànime, ja que no agrada a cap dels dos equips.

González González va arbitrar la temporada passada el derbi català a Cornellà-el Prat entre l'Espanyol i el Barça, el 2 de gener del 2016. Els visitants es van queixar de la permissivitat del col·legiat amb la duresa local, una polèmica que es va traslladar a la posterior eliminatòria de Copa del Rei entre aquests dos mateixos equips.

Dues setmanes més tard va tornar a dirigir els blaugrana en Copa, ara a San Mamés, contra l'Athletic Club de Bilbao. Després del matx, l'habitualment diplomàtic Andrés Iniesta es va mostrar enfadat amb la targeta groga que li va ensenyar. "Me l'ha tret perquè ha volgut, no perquè jo hagi protestat", va afirmar el migcampista.

A Sant Sebastià tampoc no guarden un bon record de l'àrbitre de Ponferrada. L'equip basc es va sentir greument perjudicat per la seva actuació al partit al Bernabéu contra el Reial Madrid. El president de la Reial Societat, Jokin Aperribay, va baixar als vestidors per recriminar-li el seu arbitratge abans d'afirmar que "això és una vergonya, heu vingut a robar-nos el partit".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut