Jessica Vall s'ha penjat la medalla d'or a Marsella (@RFEN)
Natació

Jessica Vall es penja la medalla d'or en els 200 braça a Marsella

Mireia Belmonte s'ha hagut de conformar amb una plata en els 200 papallona. En categoria masculina, el madrileny Hugo González també s'ha penjat l'or en els 100 esquena

Actualitzat

La nedadora catalana Jessica Vall s'ha penjat la medalla d'or en els 200 braça de l'Open de Marsella, França, en una jornada en què Mireia Belmonte s'ha hagut de conformar amb la plata en els 200 papallona.

Vall, bronze en l'últim Mundial de Kazan, ha evidenciat la bona feina de cara al proper campionat d'Espanya, en què es posaran en joc els bitllets per als Mundials de Budapest, després d'imposar-se en els 200 braça, amb un temps de 2: 25.77 minuts. Una marca que rebaixa en 14 centèsimes el temps mínim exigit (de 2: 25.91) per la Federació Espanyola en la final de l'Open d'Espanya de primavera, que es disputarà del 8 a l'11 d'abril a Pontevedra.

El madrileny Hugo González s'ha imposat en categoria masculina amb un temps de 55.43 en la final dels 100 esquena, davant de l'alemany Christian Diener, segon a tres centèsimes de l'espanyol.

Una medalla d'or de la qual es va quedar molt lluny Mireia Belmonte en els 200 papallona, la prova en què la catalana és la vigent campiona olímpica, després de concloure en segona posició a més de dos segons de la guanyadora, la britànica Alys Thomas. Belmonte, que ha firmat un temps de 2:11.70, suma, amb la plata aconseguida aquest dissabte en els 200 papallona, ​un total de tres medalles a Marsella, després del bronze en els 800 i els 1.500 lliures.

Un botí que Belmonte intentarà ampliar aquest diumenge amb la participació en els 400 lliure i 200 esquena.

Anar al contingut