David Marrero i Marc López han deixat escapar la victòria contra la parella russa (EFE)
Tenis

Espanya perd els dobles i deixa escapar l'oportunitat de sentenciar l'eliminatòria contra Rússia

La parella formada pel català Marc López i el canari David Marrero ha perdut el partit de dobles contra els russos Konstantin Kravtxuk i Ievgueni Donskoi en cinc disputats sets, per 4-6, 7-6, 5-7, 7-5 i 6-4

Actualitzat

L'equip espanyol de Copa Davis ha deixat escapar la primera oportunitat de sentenciar per la via ràpida l'eliminatòria contra Rússia. La parella formada pel català Marc López i el canari David Marrero ha perdut el partit de dobles contra els russos Konstantin Kravtxuk i Ievgueni Donskoi en cinc disputats sets, per 4-6, 7-6, 5-7, 7-5 i 6-4, al Fetisov Arena de Vladivostok.

Tot i la derrota, el conjunt capitanejat per Conchita Martínez encara domina per 2-1 i aquest diumenge en tindrà prou guanyant un dels dos partits individuals per sentenciar l'eliminatòria i mantenir intactes les opcions de tornar al Grup Mundial de la Copa Davis.

Després de la derrota, David Marrero ha respost a les nombroses crítiques rebudes a les xarxes socials amb aquesta contundent piulada al seu compte de Twitter.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut