Alegria madridista durant el partit contra el Partizan (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid sobreviu a l'infern del Partizan i força el quart partit (80-82)

El conjunt blanc es refà d'un mal inici de partit i guanya el duel més tens

L'ambient imponent de l'Stark Arena ha afectat el Reial Madrid durant els primers compassos de partit, quan ha encaixat un 12-0 de sortida, però el conjunt blanc ha aconseguit refer-se i forçar el quart duel de la sèrie contra el Partizan. Walter Tavares, que tornava d'una lesió, ha estat la clau de la victòria visitant, amb 26 punts, 11 rebots i 41 de valoració.

L'hostilitat de l'afició del Partizan després de la brutal tangana ha estat intimidant, però no ha desbordat les espectaculars mesures de seguretat que s'han desplegat al voltant de l'Stark Arena, en un desplegament inèdit en un matx de l'Eurolliga.

L'ambient contra el Reial Madrid s'ha fet sentir des de l'arribada del Madrid al pavelló, on els cossos de seguretat han format un cordó per contenir els radicals del Partizan.

Un cop dins, els jugadors del Reial Madrid han pogut comprovar l'ambient que els esperava des que han trepitjat el pàrquet per fer l'escalfament. Si l'ambient de l'Stark Arena ja és calent en un partit normal de l'Eurolliga, la brutal tangana al WiZink Center ha fet que hagi estat encara més hostil. Qualsevol moviment dels jugadors blancs era respost amb una espectacular xiulada

El conjunt madrileny, però, s'ha sobreposat a totes les adversitats i, en una demostració de mentalitat guanyadora, ha derrotat el Partizan. El quart duel, també a Belgrad, està servit.