Luis Enrique arriba a Barcelona convençut que barrarà el pas al Barça de Xavi (EFE)
Champions

Luis Enrique: "Estic convençut que remuntarem"

El tècnic del PSG vaticina un partit amb gols, lamenta no poder jugar-lo al Camp Nou i es commou amb els elogis que li ha dedicat Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Enrique ha sortit en sala de premsa convençut que el seu equip culminarà la remuntada contra el Barça. Per això, haurà de superar el 2-3 obtingut pel Barça al Parc dels Prínceps: 

"Aquest segon partit és una mica diferent perquè no hem tingut partits entremig i hem tingut temps per analitzar el partit d'anada.  Va estar molt ben jugat per part dels dos equips. Crec que vam fer mèrits per empatar com a mínim, però vam perdre i ara haurem d'anar a pel partit. Som un equip que no especula de costum, o sigui que imagina't demà, havent de remuntar. Estic convençut que remuntarem" 

El tècnic asturià pensa que l'equip ha tingut temps de pair el resultat de l'anada:   

"A ningú li agrada la derrota, però el futbol et dona l'oportunitat d'esmenar-ho davant el mateix rival i crec que arribem en un molt bon moment. Un  esportista d'alt nivell sap que es tracta de caure i aixecar-se. Hem tingut temps de preparar bé la nostra estratègia"

L'únic fet que li hauria agradat canviar a Luis Enrique és l'escenari del partit: 

"A mí m'hauria agradat jugar el partit al Camp Nou. I crec que a tots els culers també, és un escenari únic. Però Montjuïc també em porta bons records: hi vaig guanyar l'or olímpic"

L'exentrenador blaugrana visualitza "un partit amb gols per les dues parts. Crec que es veurà un partit apassionant per a l'espectador i no tant per als entrenadors". 

Luis Enrique no ha volgut personalitzar en Kylian Mbappé, la figura de l'equip, que va tenir un paper discret a l'anada: 

"Tinc un vestidor molt unit on no hi ha egos. No tinc cap queixa de cap jugador. Per desgràcia, no puc donar a tots els jugadors els minuts que es mereixen"

El tècnic asturià ha volgut posar pau després de les declaracions en la prèvia de l'anada, en les quals deia que ell encarnava l'ADN Barça més que Xavi, a qui deia no conèixer com a entrenador. I tanmpoc ha volgut aprofundir sobre com el rebrà l'afició blaugrana:

"No sé quin tractament rebré però aquí sempre he estat ben tractat. Vaig dir que no conec el Xavi entrenador però ja no el coneixeré perquè no estic a temps que m'entreni. M'hauria encantat que ho hagués fet. No tinc cap dubte que Xavi és top i els resultats l'avalen" 

El tècnic del PSG ha agraït els elogis que li havia dedicat prèviament Xavi, posant-lo a l'alçada d'altres tècnics, com Pep Guardiola o Luis Aragonés: 

"M'has deixat estupefacte, és increïble. Doncs li ho agraeixo, com no podia ser amb algú amb qui he compartit moltes coses. Especialment al seu últim any quan era capità del Barça. Va tenir un comprtament exemplar...és molt bonic. M'emocionaré i tot"

Hakimi, també convençut

Achraf Hakimi ha sigut el primer a comparèixer a la sala de premsa i s'ha mostrat molt decidit:

"Estic convençut que guanyarem el partit i capgirarem l'eliminatòria. Volem endur-nos la classificació cap a París". 

L'internacional marroquí, sancionat al partit d'anada, serà la gran novetat de l'equip parisenc a Montjuïc. Hakimi ha restat pressió a les crítiques rebudes per Kylian Mbappé. 

"El veig molt bé, molt motivat. És el moment per a tots de demostrar que estem a punt per capgirar l'eliminatòria"

Hakimi ha definit l'aportació de Luis Enrique al PSG: 

"És cert que Luis Enrique mira de canviar coses. Jo estic jugant diferent, però sóc polivalent i sento que ajudo a l'equip. Té una idea de voler dominar tot el partit, de mantenir la possessió, crear espais i no tenir pressa. Té les idees molt clares i crec que això es reflecteix en tots els partits""

L'exmadridista no ha estalviat elogis cap al Barça de Xavi 

"Tant Luis Enrique com Dembélé ens han parlat molt bé dels jugadors del Barça. Haurem d'estar molt concentrats per crear el nostre joc. Crec que tenim un estil semblants"

Una sola baixa

El PSG recupera efectius de cara al gran duel a Montjuïc contra el Barça. L'única baixa del PSG és la del centrasl Presnel Kimpembe, lesionat. Respecte a l'anada, els parisencs recuperen Hakimi, que es va perdre l'anada per acumulació de targetes.

 

Anar al contingut