Abrines, 15 punts i 5 de 7 en triples en el partit 500
Abrines, 15 punts i 5 de 7 en triples en el partit 500 (@FCBbasket)
Eurolliga

El Barça supera el València (85-71) i se les veurà amb el Zalgiris

El Barça no ha desaprofitat l'ocasió d'acabar segon de la fase regular de l'Eurolliga i ha guanyat el València per 85 a 81. El Zalgiris entra com a setè i serà el rival dels blaugranes al play-off

Xevi BardoletActualitzat
  • Triples i rebots per dominar: amb un Mirotic llançat, el Barça ja ha avisat amb un 22 a 12 d'arrencada. Els d'Àlex Mumbrú han millorat i al descans estaven dins el partit (51-46). Això malgrat els grans percentatges de tres dels blaugranes i la gran diferència en el rebot (20 a 9).
  • Abrines, enorme triplista en el partit 500: el mallorquí, homenatjat juntament amb la família pels seus 500 partits amb el Barça, ha clavat cinc triples molt seguits que han fet pujar la temperatura al Palau.

 

  • No obren forat per culpa de les pèrdues: amb Laprovittola dispers, el Barça perdia moltes pilotes i això permetia al València agafar-se al partit. Els de Jasikevicius, però, sempre al davant.
  • Vesely fa la resta: el txec, i també Sanli, han estat molt superiors a prop del cèrcol --el Barça ha capturat 20 rebots més--. Mirotic ha acabat de sentenciar amb un nou triple --18 punts-- i 4 de 9 des de la distància.

 

  • Zalgiris, el rival: una victòria dels lituans a Munic (80-83), la remuntada del Partizan a casa contra el Panathinaikos (83-81) i un millor basket-average de Zalgiris respecte a Fenerbahçe fan que els de Kaunas --on es farà la Final 4-- entrin coma setens i s'emparellin amb el Barça, segon.

 

 

Estadístiques del partit

 
ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut