Juanjo Llagostera
Juanjo ha fet un doblet contra el Mallorca (LaLiga.es)

El Llagostera més despert goleja i posa en zona de descens un Mallorca descentrat (3-0)

Un doblet de Juanjo i un magnífic llançament de falta de Pitu donen tres punts i una injecció d'esperança al conjunt gironí

En un partit de joc llarg, nervis i precipitació, el Llagostera ha sumat tres punts molt valuosos contra el Mallorca, un rival directe de la zona baixa de la Segona Divisió.

L'equip d'Oriol Alsina no ha estat sempre encertat, però sí que ha estat més intens i, sobretot a la segona part, ha sabut aprofitar la falta de concentració d'un Mallorca poc conscient que comença a flirtejar perillosament amb el descens.

El primer gol ha arribat a la primera hora de joc, amb una contra de Chumbi en solitari que ha descentart tota la defensa visitant i el porter, que no obstant ha sabut refusar el tret. Juanjo, arribant des del darrere, no ha desaprofitat la segona opció i ha creuat bé la rematada de l'1 a 0.

El segon gol ha estat de traca i mocador: una falta de 25 metres que Pitu ha sabut enviar a l'escaire. Una obra d'art, per potència i col·locació, que ha començat a deixar les coses clares al minut 57.

La sentència ha arribat amb el doblet de Juanjo, al 61, aprofitant el desgavell defensiu que s'ha organitzat a la defensa balear després d'una centrada que no semblava massa perillosa. Al davanter local només li ha calgut tenir sang freda i empènyer la pilota.

La victòria no treu el Llagostera de la penúltima posició, però, amb 25 punts, s'allunya a quatre de l'última. La salvació, que ara marca el mateix Mallorca, encara és a cinc.