Espanyol

Chen Yansheng: "Hem de lluitar per arribar al nivell dels millors equips mundials"

El president de l'Espanyol ha assegurat en una entrevista als mitjans oficials del club que s'ha fixat l'objectiu de ser un dels equips referents internacionalment i ha explicat que la seva prioritat és sanejar econòmicament l'entitat i apuntalar després el projecte esportiu

Actualitzat

El president de l'Espanyol Chen Yansheng ha assegurat que el club blanc-i-blau "no es troba actualment" en el lloc on hauria d'estar i per això "ha de lluitar per arribar al nivell dels millors equips mundials i fixar-nos un objectiu alt per ser un dels referents internacionals". El dirigent, en una entrevista publicada als mitjans oficials de l'entitat, ha insistit que a nivell empresarial "encara hem de fer moltes coses". La seva prioritat, com ha explicat sempre, és sanejar econòmicament les arques del club i apuntalar després el projecte esportiu.

Yansheng s'ha mostrat comprensiu amb els possibles dubtes que puguin existir sobre la seva arribada a la presidència: "No he detectat que ningú dubti del projecte, però entenc que pugui haver-hi desconfiança a causa de la diferència de cultures. Confio que amb el temps això passi, a mesura que ens anem coneixent".

El nou mandatari de l'Espanyol ha destacat l'afecte de la grada. "Valoro molt l'emoció que em transmeten els aficionats. Ells són els que han fet créixer el club durant aquests 116 anys d'història. La força dels seguidors serà una pressió forta, però també la força que ens ajudarà a tirar endavant", ha comentat.

Chen Yansheng també ha detallat quin és l'objectiu que s'ha marcat el club per fer-se un lloc en el nombrós mercat televisiu xinès i així poder fidelitzar una gran massa d'aficionats blanc-i-blaus. "L'audiència del partit que vam jugar contra l'Athletic Club va registrar un 0,08% de share, que pot semblar poc, però això a la Xina vol dir que més de 10 milions d'espectadors van veure el duel Les últimes dades estadístiques del govern diuen que a la Xina hi ha 300 milions de persones interessades en el món del futbol. Si som capaços d'aconseguir que un 1% d'aquests 300 milions vegi l'Espanyol ja seran 3 milions de seguidors que tindrem al país", ha analitzat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut