El Barça-Vic va ser un partit renyit al màxim (Foto: FEP)
Hoquei patins

El Barça pateix per superar el Vic (2-1) i es consolida al capdavant de l'OK Lliga

Els blaugranes van haver de remuntar un gol en contra davant els osonencs, que es mantenen tercers darrere un Liceo que va guanyar a Reus (2-5)

Jornada de partits entre setmana a l'OK Lliga, amb creuaments entre els primers classificats que podien marcar un punt d'inflexió en el campionat. A l'hora de la veritat però, primer i segon, Barça i Liceo, van guanyar els seus respectius partits i es consoliden al capdavant de la classificació.

El Barça, líder, rebia el Vic, tercer, i va patir per sumar els tres punts (2-1). L'equip osonenc es va avançar amb un gol de Christian Rodríguez a passada de l'exblaugrana Mia Ordeig. Poc abans del descans Marc Gual va empatar i a la represa Pablito Álvarez va marcar el gol del triomf pels blaugranes, que no el van tenir assegurat fins que l'àrbitre va xiular el final.

Amb més autoritat es va imposar el Liceo, perseguidor dels blaugranes al capdavant de la Lliga, en la seva visita a la pista del Reus Deportiu (2-5), quart classificat. L'equip gallec va manar en tot moment en el marcador gràcies als gols d'Edu Lamas, Pau Bargalló, Jordi Bargalló i Josep Lamas (2), malgrat que els roig-i-negres mai li van perdre la cara al partit i fins i tot van tenir a l'abast l'empat després del gol de Xavi Rubio que reduïa diferències (1-2). Marc Coy, amb el 2-4, també va intentar una tímida reacció a la segona meitat, però Josep Lamas, el màxim golejador de l'Ok Lliga, no va trigar a marcar el cinquè gol, que tancava el partit.