Navas i Azpilicueta salten per una pilota dividida. (Foto: Reuters)

El Manchester City empata al camp del Chelsea i deixa escapar una bona oportunitat d'acostar-se al liderat (1-1)

El pròxim rival del Barça als vuitens de final de la Champions no ha pogut passar de l'empat a un al camp d'un Chelsea amb baixes importants i es manté a cinc punts del liderat de la Premier League. Remy ha avançat els "blues" i Silva ha fet la igualada definitiva just abans del descans

El Manchester City, rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, ha arrencat un empat a Stamford Bridge en un partit marcat per la por de perdre de tots dos equips i que deixa la lluita per la Premier League tal i com estava.

El Chelsea, condicionat per les baixes de jugadors bàsics com Cesc o Diego Costa, s'ha avançat en el marcador amb el gol d'un habitual suplent com Loïc Remy, que ha culminat una bona combinació ofensiva dels "blues". Però el City ha reaccionat i just abans del descans, David Silva ha fet l'empat a un desviant un xut d'Agüero al fons de la xarxa de Courtois.

En la represa, el Chelsea ha cedit de forma descarada la iniciativa a un City que només ha arriscat en els últims 10 minuts. El setge final del conjunt de Manuel Pellegrini no ha servit per desfer la igualada, un resultat que manté l'equip de Jose Mourinho una jornada més com a líder de la classificació amb cinc punts més que els "citizens", que es mantenen segons.