La nova setmana arrenca amb pocs núvols i menys vent

Alberto Alcántara/Néstor GómezActualitzat

Domini aclaparador de l'anticicló per començar la setmana. El sol s'imposarà als núvols i el vent tendirà a perdre força. El mestral bufarà fins a migdia, cada cop amb menys intensitat. La tramuntana quedarà més concentrada a l'Alt Empordà.

Núvols residuals

Al matí veurem alguns núvols baixos acumulats a la costa i el prelitoral Central, i també algun banc de boira cap al nord de la Catalunya Central. Tot i això, el matí serà de sol en general, amb núvols de vent al vessant sud del Pirineu. A la tarda quedaran alguns núvols residuals costaners i creixeran algunes nuvolades a punts del nord-est, però no tindran conseqüències.

Més contrast tèrmic

La manca de nuvolositat nocturna i la menor influència del vent faran baixar les temperatures a primera hora. En canvi, la màxima pot pujar una mica en general, sobretot al Pirineu i cap al nord-est. De tota manera, estarem per sota dels 23 o 24 ºC.

I dimarts...

La tramuntana desapareixerà del tot. L'ascens de la temperatura es farà més evident. Serà un dia de sol, en tot cas amb alguna teranyina de núvols prims.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut