Foto d'una grua que transportava un dels generadors elèctrics que ha patit una avaria al centre d'Esparreguera. Pla general del 22 d'…
Foto d'una grua que transportava un dels generadors elèctrics que ha patit una avaria al centre d'Esparreguera. Pla general del 22 d'abril del 2017. (Horitzontal)

Uns 500 abonats del centre d'Esparreguera han estat sense llum durant sis hores

ACN Esparreguera.-Uns 528 clients del centre d'Esparreguera han estat entre les set del matí i la una del migdia d'aquest dissabte sense subministrament elèctric. Com a mesura provisional, Endesa ha instal·lat tres grups electrògens a l'espera d'arreglar la instal·lació, que va ser malmesa per un llamp l'1 d'abril. Des d'aleshores la companyia elèctrica ha estat treballant per canviar l'antiga línia de mitjana tensió de coure, d'uns 125 metres, per una d'alumini. Endesa ha assegurat que els treballs s'han allargat més del compte perquè l'Ajuntament d'Esparreguera ha prioritzat la retirada de grups electrògens del carrer. Amb tot, la companyia espera que la línia quedi completament reparada aquesta nit. Per la seva banda, el consistori està valorant "dur a terme actuacions per denunciar l'estat de manteniment de la línia elèctrica i les molèsties ocasionades durant els darrers dies".

Segons un comunicat de l'Ajuntament d'Esparreguera, l'origen del problema ha estat una fallada en el cablejat antic en la confluència del carrer Montserrat amb la plaça de Santa Eulàlia, prop d'on fa uns dies es va fer la connexió provisional entre la nova línia i l'antiga, que connecta amb la plaça Sant Magí. El consistori ha detallat que la instal·lació de grups electrògens d'aquest matí s'ha vist alterada quan la grua que transportava un dels generadors ha patit una avaria i ha començat a perdre oli hidràulic. Cosa que ha endarrerit el restabliment de la llum al centre d'Esparreguera.

Anar al contingut