Imatge de la sèrie "13 reasons why"
Imatge de la sèrie "13 reasons why"

Un jove se suïcida seguint el model de la sèrie "13 reasons why"

El jove de 23 anys s'ha suïcidat deixant uns àudios al seu ordinador, una metodologia similar a la que utilitza Hannah Baker a la sèrie de Netflix

RedaccióActualitzat

Un jove s'ha suïcidat imitant la sèrie "13 reasons why" al Perú. Franco Alonso Lazo Medrano, un enginyer industrial de 23 anys, s'ha suïcidat per "no suportar una desil·lusió amorosa" tirant-se del quart pis del seu apartament a Arequipa, segons apunta el mitjà argentí Clarín.

Quan la policia va inspeccionar la seva casa, ubicada al districte de Cayma, van trobar dues notes suïcides: en una donava instruccions i noms dels destinataris a qui havia deixat uns àudios al seu ordinador, inspirant-se en la sèrie, mentre que a l'altra s'acomiadava de la seva exnòvia.

Com es van destapar els casos de la Balena Blava

La metodologia del suïcida, deixar instruccions per a diverses persones perquè sentin àudios, és la mateixa que utilitza la protagonista de la sèrie de Netflix produïda per Selena Gomez i protagonitzada per Katherine Langford i Dylan Minnette, en què cada un dels àudios que deixa l'adolescent va dirigit als que serien els culpables del seu suïcidi.

La sèrie va rebre nombroses crítiques als Estats Units per tractar una temàtica tan delicada com el suïcidi.

Anar al contingut