Un avió de Turkish Airlines en una imatge d'arxiu
Un avió de Turkish Airlines en una imatge d'arxiu (Reuters)
Casablanca

Un avió de Turkish Airlines, desviat a Casablanca per una suposada amenaça de bomba

El vol TK 15 entre Istanbul i Sao Paulo s'ha desviat després que la tripulació trobés un paper en un dels lavabos on hi havia escrita la paraula "bomba"

RedaccióActualitzat

Un vol de Turkish Airlines que es dirigia a Sao Paulo s'ha desviat a Casablanca per una suposada amenaça de bomba, segons ha informat una portaveu de l'aerolínia.

Els cossos de seguretat marroquins estan registrant l'aparell per comprovar si hi ha algun explosiu. Seguint el protocol habitual en aquests casos, els passatgers han desembarcat i són a les dependències de l'aeroport de Casablanca.

Un paper amb la paraula "bomba"

El vol TK 15 de Turkish Airlines, un Boeing 777, havia sortit des d'Istanbul a dos quarts de deu del matí amb 250 passatgers a bord quan ha declarat l'emergència i ha acabat aterrant a la ciutat marroquina cap a dos quarts de tres de la tarda.

Un responsable de Turkish Airlines ha explicat que s'ha decidit desviar l'aparell després que la tripulació trobés un paper en un dels lavabos on hi havia escrita la paraula "bomba". En aquestes circumstàncies, el més habitual és fer un aterratge d'emergència, per reduir qualsevol risc.

 

Anar al contingut