Xavier Trias, entrevistat per Sílvia Coppulo al programa El Suplement
Barcelona

Trias defensa l'augment del preu del Bicing: "L'usuari aporta el 25% del cost mentre que el del metro en paga el 40%"

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, defensa l'augment de la tarifa del Bicing al·legant que el preu d'aquest servei és desorbitat per al conjunt dels barcelonins.

RedaccióActualitzat
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha qualificat de desorbitat el cost actual del Bicing per al conjunt dels barcelonins. "L'usuari del Bicing aporta el 25% del cost del servei mentre que l'usuari del metro n'aporta el 40%", ha al·legat l'alcalde Trias en declaracions al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, i ha defensat així l'increment de tarifes que hi vol aplicar.

En relació amb el fet que l'oposició no hagi permès tirar endavant les noves ordenances fiscals, Trias, que governa amb minoria, ho ha atribuït a l'actual context de precampanya i, per tant, ha declarat que confia que "el sentit comú s'imposarà després de les eleccions autonòmiques".

Xavier Trias també ha qualificat de ridícul el fet que s'hagi batejat amb el nom de Barcelona World el futur macrocomplex d'oci projectat a Tarragona. Si Tarragona ho demana, però, els cedirà la marca Barcelona.


Anar al contingut