Xavier Trias, exalcalde de Barcelona
Xavier Trias, exalcalde de Barcelona

Trias constaria com a beneficiari d'una empresa pantalla que amagava diners a Suïssa

L'exalcalde de Barcelona ha negat que tingui cap mena de relació amb els anomenats Paradise Papers i ha donat a entendre que podria tractar-se d'algun membre de la seva família

RedaccióActualitzat

Segons la nova investigació sobre el funcionament de les societats "offshore", que s'ha anomenat "Paradise Papers", els Papers del Paradís, l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias figura com a beneficiari d'una societat que suposadament s'hauria fet servir per ocultar diners a Suïssa.

Segons les informacions d'alguns mitjans de comunicació, el nom de l'exalcalde apareix amb el dels seus pares i els seus germans. Uns diners que, segons les investigacions, estaven controlats a través d'una companyia amb domicili a les Illes Verges Britàniques, un conegut paradís fiscal situat al Carib.

"En algun cas poden tenir sentit de veracitat"

Trias ha dit aquest dilluns que tant ell com la seva família han designat un advocat perquè investigui d'on surt la informació. Trias, que té 12 germans, ha dit que les informacions publicades "en algun cas poden tenir sentit de veracitat", però en cap cas directament relacionat amb ell.

Ha afegit que mai ha tingut diners a l'estranger, que té la consciència ben tranquila, i que no té cap intenció de dimitir:

"A la vida quan saps que has fet una cosa mal feta has de dimitir. Quan estàs convençut que no has fet res mal fet, i quan un sap la situació econòmica que té i tota la situació de la meva vida, doncs no estic disposat a dimitir per això."

 

La nit de diumenge Trias ja havia fet públic un comunicat en què negava les acusacions sobre aquest assumpte. En el comunicat, l'exalcalde explicava que divendres li van fer una entrevista televisiva i que li van preguntar per informacions que suposadament consten als documents, documents que ha afirmat que no li van ensenyar:

 


 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut