Actualitat blaugrana

Reunió entre Txiki, Roberto de Assis i Bronzetti a Barcelona per parlar del traspàs de Ronnie al Milan

El Milan dóna per fet el fitxatge de Ronaldinho. El Barça estaria d'acord a traspassar-lo, però vol treure'n el màxim rendiment econòmic, perquè sembla que la primera intenció del representant de Ronaldinho era marxar amb la carta de llibertat. El Barça, en una reunió que s'ha fet aquest dijous a Barcelona, ja ha deixat clar que Berlusconi s'haurà de gratar la butxaca si vol el brasiler. Ha estat una primera presa de contacte sense Laporta, però cara a cara amb Txiki Begiristain, Roberto de Assis i l'intermediari Ernesto Bronzetti.

Actualitzat

Aquesta primera presa de contacte, ha estat, doncs, una reunió a tres bandes Barça-Ronaldinho-Milan el dia que a Itàlia la premsa esportiva dóna per fet que el Milan fitxarà Ronaldinho sí o sí.

De moment, aquest dijous el Barça només ha volgut deixar clara una cosa. O dues: que no el deixarà marxar amb la carta de llibertat i que l'Inter també el vol. Una competència que li interessa per apujar el preu del traspàs. Opinions com aquesta juguen a favor dels interessos blaugranes.

Galliani, convençut que anirà al Milan

L'administrador delegat del Milan, Adriano Galliani, ha refermat aquest dijous la confiança en la contractació de Ronaldinho. Galliani creu que l'operació es farà, segons ha comentat, quan s'acabi una reunió de la Lliga italiana. A més, ha confirmat que fa uns dies havia de dinar amb Joan Laporta però que de moment aquesta trobada encara no s'ha fet.

L'Inter podria oferir-ne 25 milions

L'Inter de Milà podria arribar a pagar 25 milions d'euros per Ronaldinho, segons assegura aquest dijous "La Gazzetta dello Sport" a la portada, si bé encara no hi ha hagut contactes oficials. Aquesta oferta supera de 5 milions els 20 que, en principi, en voldria pagar el Milan. Segons aquest diari, hi ha un altre factor que pot jugar a favor del club interista: Ronaldinho és la imatge de Nike i l'Inter porta l'equip d'aquesta marca, mentre que el Milan vesteix Adidas.

Anar al contingut