Captura de pantalla de l'entrevista a l'actriu al diari "La Stampa".
Captura de pantalla de l'entrevista a l'actriu al diari "La Stampa".
Madrid

Penélope Cruz denuncia que "La Stampa" va distorsionar les seves paraules

L'actriu desmenteix que tingui intenció de produir almenys dues pel·lícules a l'any a Espanya per donar feina a la seva gent, tal com afirmava el diari italià.

RedaccióActualitzat
L'actriu espanyola Penélope Cruz ha desmentit que produirà almenys dues pel·lícules a l'any a Espanya. El diari italià "La Stampa" posava aquesta afirmació en boca d'ella en una entrevista publicada aquest dissabte i afegia que ho feia "per donar feina als seus".

L'actriu assegura que s'han mal interpretat o manipulat les seves paraules i denuncia que, tal com estaven recollides, "deixen entreveure un to prepotent que no té res a veure amb el que jo volia expressar".

Pe, com es coneix habitualment a l'actriu, explica que va manifestar al rotatiu la seva preocupació per la crisi a Espanya i pel futur del cinema espanyol. Pel què fa a les polèmiques declaracions, explica que va desitjar que la seva situació servís per animar a algú a rodar algun projecte a Espanya, com el que ella fa temps que intenta tirar endavant.

L'oscaritzada intèrpret assegura que la crisi és un tema bastant delicat com per deixar passar la distorsió de les seves paraules.

Anar al contingut