Captura de pantalla de l'entrevista a l'actriu al diari "La Stampa".
Captura de pantalla de l'entrevista a l'actriu al diari "La Stampa".
Barcelona

Penélope Cruz anuncia que vol produir un parell de pel·lícules l'any a Espanya per donar feina

L'actriu espanyola es mostra totalment en contra de les polítiques de Rajoy i lamenta que s'estigui "cremant" tota una generació de joves preparats i amb grans qualitats en una entrevista a "La Stampa".

RedaccióActualitzat
Amb un atur que s'acosta al 25%, el que necessita Espanya és crear llocs de treball. Amb aquest objectiu es presenten a bombo i plateret grans inversions com la d'Eurovegas a Madrid o el Barcelona World a Catalunya, però hi ha altres iniciatives que, per bé que menys espectaculars, no deixen de ser importants. És el cas del desig expressat per l'actriu Penélope Cruz de produir almenys un parell de pel·lícules l'any a Espanya per "donar feina a la meva gent".

Cruz ha fet aquestes declaracions en una entrevista al diari italià "La Stampa" en què ha dit que està totalment "en desacord" amb la política del govern de Mariano Rajoy. Penélope lamenta també que s'estigui "cremant" tota una generació de joves molt preparats i plens de qualitats. Per ells, diu, només queda l'opció de donar-se cops de cap contra les parets o sortir a manifestar-se.

L'actriu defineix el seu gest com un gra de sorra enmig del desert i afegeix que, des d'una posició que creu privilegiada, és una responsabilitat que sent que té.

Més enllà del "desastre d'Espanya i els problemes d'Itàlia", l'actriu també ha demanat mirar una mica més lluny i pensar en el que està passant a Síria o l'Àfrica.
Anar al contingut