La tecnològica Oracle s'instal·larà a la Torre Glories amb 250 treballadors

Oracle hi traslladarà 250 treballadors i ocuparà tres plantes de l'edifici

Ivan GutiérrezActualitzat

Una nova companyia tecnològica aposta per la Torre Glòries i per ampliar la seva base a Barcelona. És Oracle NetSuite, que desenvolupa aplicacions de pagament per gestió empresarial al núvol, qui ha decidit moure les seves oficines fins a l'emblemàtica torre, que es perfila com un gran centre d'atracció d'empreses d'aquest tipus.

Segons ha pogut saber TV3, la companyia ocuparà tres plantes amb opció a dues més per que hi treballin 250 empleats.

La perspectiva és potenciar i ampliar el negoci, ja que està buscant nous treballadors amb un perfil molt tècnic com programadors i dissenyadors que desenvolupin solucions per millorar l'experiència de l'usuari web.

L'empresa ha celebrat la notícia a les xarxes socials:


Oracle té una plantilla d'unes 1.400 persones a Espanya, després d'executar un ERO l'any passat que va afectar 252 treballadors (un 15% de la plantilla) als centres de Madrid, Barcelona, Bilbao, Málaga, Sevilla i Valencia.

L'empresa es va instal·lar a Barcelona l'any 2007, amb un centre de desenvolupament i innovació especialitzat en banca. De fet, el 2014 l'empresa nord americana va impulsar un centre de Big Data amb CaixaBank per desenvolupar solucions tecnològiques.

Fins ara, les instal·lacions d'Oracle a Barcelona s'havien situat al dau del Pedralbes Centre, on encara no ha transcendit si deixarà o no aquestes instal·lacions.

L'arribada d'Oracle a la coneguda com a Torre Agbar se suma a l'anunciada fa unes setmanes per Facebook, que també hi instal·larà un centre per fer control de continguts.

Anar al contingut