Barcelona

Navarro: al PSC "no hi sobra ningú que comparteixi les mateixes idees i valors"

El primer secretari dels socialistes catalans ha dit que al partit no hi sobra ningú; que no hi sobra ningú -ha puntualitzat- que comparteixi les mateixes idees i valors. És el mateix que, aquests dies, ha dit el seu número 2, Antonio Balmón. Navarro ha fet una crida als militants a la unitat i també ha demanat respecte a les decisions que pren la direcció.

RedaccióActualitzat
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha fet aquest dijous una crida a la "unitat" en el partit, després de la polèmica oberta arran d'un article del secretari d'Acció Política socialista, Antonio Balmón, en què convidava als crítics a deixar el partit.

Navarro no ha pogut evitar les preguntes dels periodistes sobre la situació que viu el PSC. El primer secretari del PSC ha dit que al partit no hi sobra ningú; que no hi sobra ningú -ha puntualitzat- que comparteixi les mateixes idees i valors. És el mateix que, avui i aquests dies, ha dit el seu número 2, Balmón. "El PSC el que ha de fer és recollir a tota la gent que comparteixi els nostres valors i idees", ha sostingut en declaracions als periodistes abans de participar a la Diputació Permanent del Parlament.

Aquest matí, a Catalunya Ràdio, Balmón insistia que els que sobren és a causa de les seves actituds. Navarro ha reconegut que va veure l'article de Balmón un cop ja estava publicat. El primer secretari del PSC ha fet una crida als militants a la unitat i també ha demanat respecte a les decisions que pren la direcció.

"Faig una crida a la unitat i al respecte a les decisions que es prenen democràticament en el si del partit", ha afegit el dirigent socialista, que ha alertat així que el posicionament del partit es fixa en les reunions dels seus òrgans.

El PSC farà aquest dilluns la seva primera reunió després de les vacances, en què previsiblement es tractarà la discussió que aquests dies ha mantingut Balmón amb representants del sector crític.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut